Praktijkinfo

Praktijk Passe Partout is in 2011 opgericht door Esther Kruijssen. Na 10 jaar clientenzorg is de praktijk daarmee in 2022 gestopt. Sinds richt de praktijk zich alleen nog op het geven van supervisie, cursussen en, indien er ruimte is, voor korte interimopdrachten in de regio.

Esther Kruijssen

Na mijn afstuderen in 1998 heb ik binnen het werkveld van de kinder en jeugdpsychiatrie ervaring opgedaan binnen zowel een klinische, dagklinische alsook poliklinische setting. Daar heeft voor mij steeds de nadruk gelegen op het samen met ouders en kinderen in kaart brengen van de aard van de problemen en het vervolgens werken naar verbetering in de gezinssituatie. Tijdens de vervolgopleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog en systeemtherapeut ben ik me ook gaan richten op de behandeling van volwassenen, zowel individueel als binnen een relatie. Sinds de oprichting van mijn eigen praktijk is er voor mij een mooie balans gekomen tussen de behandeling van kinderen, gezinnen en volwassenen.

EstherIk ben BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog, systeemtherapeut NVRG, Kinder en jeugdpsycholoog NIP, en EMDR therapeut. Sinds september 2017 ben ik tevens supervisor Kinder en jeugdpsycholoog NIP

 

BIG registratienummer Esther 89057047325
AGB code Praktijk 94-59020
AGB code Esther 94-011166
KVK nummer 63319411
Volgende pagina
Praktijk Passepartout Praktijk Passepartout Praktijk Passepartout Praktijk Passepartout Praktijk Passepartout